diumenge, 5 de novembre del 2017

Després de la tempesta ve la calma

La Colla Sabadell a Girona
Després de la tempesta ve la calma, no se m'acut res més adequat per definir aquesta fase final de campionat, tres setmanes intensíssimes de competició, amb un trist desenllaç. Ara toca aixecar-se i continuar amb la mateixa il·lusió de sempre, moltes ganes de ballar sardanes i fer-ho bé, com no pot ser d'una altra manera. Però encara no hem acabat la temporada, ens queda un concurs que ens porta al capdavant molt bons records, i no és altre que Balaguer, allà a la plaça del Mercadal els de la Taca Verda vam aconseguir el nostre quart campionat consecutiu, un dia molt feliç per a tots on evocarem l'alegria que ens va produir l'obtenció d'un títol, que sens dubte va resultar ser el més dur d'aconseguir.
La Colla Mare Nostrum a Barcelona

La visita de la Colla Sabadell a Balaguer d'aquest any, només té com a objectiu passar-ho bé ballant sardanes i gaudir una interessantíssima final de campionat Gran, que arriba a Balaguer amb el clàssic i tradicional frec a frec entre les colles Mare Nostrum i Violetes del Bosc dues entitats que no paren de fer història.

La Colla Violetes del Bosc a Barcelona
A la plaça del Mercadal de la capital de la Noguera també tindrem la final del Campionat de Catalunya B, aquesta final està molt més clara, la Colla Roques Blaves arriba amb molt avantatge sobre la seva perseguidora Aires Gironins, per tant el desenllaç de la Final B dels Veterans està molt més clar que la final de la categoria absoluta. Ens veiem a Balaguer.

El concurs començarà a mig dia, la música anirà a càrrec de la Cobla Meravella.


Manuel Muñoz 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada