diumenge, 22 d’octubre del 2017

Un últim esforç

Els nostres revessaires
tornen a estar en ratxa
Els de la Taca Verda ens fa falta un últim esforç, que el farem, per repetir el campionat de Catalunya. A Banyoles, a la medieval plaça porticada, ens jugàvem molt. Després de Terrassa, havíem de ballar molt bé per mantenir-nos al capdavant. Els nostres adversaris també s’han esmerçat aquests dies i, a més, la Claror de Goges ballava a casa, la qual cosa sempre et fa rendir una mica més.

A la Sardana de Germanor va sonar
El llac per joguina,
dedicada a la Montse Trilles
Però nosaltres no defallim. Vam començar molt bé resolent la revessa i escoltant com la cobla Ciutat de Girona tocava amb un compàs ràpid, la qual cosa no ens afavoria massa. La primera de lluïment, La reina del Guinardó va ser ballada amb entusiasme, però vistos els resultats no prou bé. És una sardana molt balladora i amb canvis de ritme, que els vam fer bé, però. La segona sarda, Cantem i ballem, ens va sortir millor, segons el parer del jurat.

A Girona necessitem repetir
el resultat de Banyoles
Volíem conèixer els resultats i estàvem nerviosos, però vam assistir, abans, a una exhibició de les colles gironines de galops de fantasia executats per la quitxalla amb un gran entusiasme. Abans de la germanor, manifest per la llibertat dels Jordis i amb gran sorpresa per nosaltres la cobla ens va tocar El llac per Joguina, dedicada a la nostra dansaire Montse Trilles.

La Taca fidel a la seva cita amb Girona,
aquesta vegada anirà la Sabadell
Les classificacions no s’han fet esperar: un segon i un primer. Seguim al capdavant del campionat, a només un punt de la Claror. Caldrà posar-hi tot a Girona l’1 de novembre. De ben segur que ho farem. Depèn de nosaltres fer-ho com sabem fer-ho i ho tenim una mica millor que l’any passat a Balaguer. Per nosaltres de ben segur que no quedarà fer un últim esforç. Volem repetir el campionat, si els adversitats no ens ho impedeixen. Ànims i fins Girona!



Jordi Oliveres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada