diumenge, 6 de novembre del 2016

Som campions!!!




Màxima concentració al galop de sortida
Doncs sí, la colla Sabadell tornem a ser campions de Catalunya veterans. Som campions. Som tetracampions. I des de la joia, l’alegria i el goig, felicitar a tots els nostres adversaris, sobre tot la Claror de Goges de Banyoles, que fins l’últim alè han competit.

Primera sardana de lluïment
Balaguer, la capital de la Noguera, ha estat la ciutat escollida per la Unió de Colles per dirimir la campiona 2016 de veterans i grans. Anem a pams. La Sabadell sortíem amb desavantatge. Un punt per sota la Claror. Abans d’anar a Balaguer havíem d’assajar, i força, per competir amb garanties i intentar, si més no, revalidar el campionat de l’any passat. Els assajos, dirigits pel Josep Maria Martínez, han donat el seu fruit. I la concentració i l’esforç de tots els dansaires han estat cabdals, tant dels que vam ballar com dels que des de fora han donat tot el seu suport, començant pel nostre president, l’Àngel Muñoz, i el nostre cap de colla, el Feliu Sallent. Tots érem un pinya.

Alegria desfermada, tornem a ser campions
El primer dia de fresca d’aquesta tardor, fred per algunes, el vam tenir a Balaguer. Malgrat tot, un cel blau, vigilat per les cigonyes balaguerines, ens va rebre tot i algun núvol amenaçador i un ventet humit des del riu Segre. Més de 40 colles a la bonica plaça porticada. Amb TV3 i Catalunya Ràdio amatents a tot el que passava. I, nosaltres, nerviosos. Amb aquest bon ambient, els de la Taca Verda hem fet una de les millors ballades de la nostra vida. Tant a la primera sardana, A Mataró, de Ricard Viladesau, com a la segona, Quan ve la primavera, de Josep Saderra. Ambdues músiques eren molt exigents, amb constants canvis de ritme. Però ens ha sortir bé. Molt bé. Però faltava saber què opinaria el jurat. L’alegria ha esclatat quan s’han cantat els resultats: dos primers! La Sabadell revalidava el campionat. Som tetracampions! Com ja he dit, un reconeixement als nostres adversaris d’enguany, la Claror de Goges. L’any vinent hi tornarem i nosaltres tornarem a intentar guanyar. I com ens agrada l’emoció, confiem en tenir un any sardanístic amb tants bons adversaris com enguany.
Feliu Sallent és entrevistat
per Catalunya Ràdio

Un altre reconeixement per la Mare Nostrum, que també revalida el seu campionat de Catalunya, encara que ells ho tenien un xic més fàcil, doncs tenien un  bon coixí abans de començar.

Res més per ara. Som campions i ara ens toca de gaudir d’aquests moments de felicitat. Som campions!!! Endavant colla!!!

Jordi Oliveres


2 comentaris:

  1. El Grup Sardanista Xaloc i de la Mare Nostrum en particular, us volem felicitar i donar una efusiva abraçada per el vostre campionat.

    Molt exigent i molt treballat. La victòria ha estat, de ben segur, dura. Treballada fins l'últim moment. Però amb tota la il·lusió del món als vostres cors.

    Enhorabona per l'esforç que heu fet i per les vostres ganes. Moltíssimes felicitats a tota la colla.

    Grup Sardanista Xaloc - Mare Nostrum.

    ResponElimina
  2. Estimats amics, moltíssim-es gràcies per les vostres paraules de felicitació! Permete-nos que també us fem arribar la nostra enhorabona per un resultat tant just i treballat. Ens fa molt feliços els èxits assolits per la vostra Colla amb la que ens agermana tantes coses. Gaudiu d'aquests Campionat i que en vinguin molts més!

    Associació Sardanista Colla Sabadell.

    ResponElimina