diumenge, 13 de març del 2016

PER SEGON ANY CONSECUTIU, PODI DE LES TRES COLLES DE SABADELL AL CONCURS DE GRANOLLERS.

Colla Arraona
El 13 de Març serà una altre data a recordar pels dansaires de la Taca Verda. Diumenge es va celebrar a Granollers el primer concurs de la temporada a la que han pres part les colles Arraona i Sabadell. Un matí fresc però assolellat, i la cobla començant el galop d'entrada uns minuts abans de l'hora prevista, feien preveure una gran jornada pels de Sabadell.

La categoria de veterans ha estat repartida en dues tandes, i l'atzar ha fet que la Sabadell i l'Arraona els hagi tocat ballar a la mateixa, fent que haguessin de competir entre elles des de el primer moment. El gran nivell i la igualtat exhibits per les dues rotllanes ha fet que passessin amb el primer i segon lloc de la seva tanda.

Colla Sabadell
La segona peça que s'ha ballat ha estat la sardana revessa, amb l'equip revessaire repartit en les dues anelles, s'han resolt correctament i s'inicia el campionat de revesses amb molt d'optimisme.

Arribat el moment de la veritat els organitzadors han anunciat el número de ballar de les colles a la tanda final, la Ressò com a primera classificada de la seva tanda ha passat amb el numero 1, la Sabadell amb el 2 , Aires Gironins amb el 3 i Arraona amb el 4.

La Gran Taca Verda
A la tanda final s'ha ballat la sardana “Agost a Calella” del mestre Martí teixidor, amb un tiratge llarg, potser massa i tot (48-93), però molt gratificant de ballar, amb una gran melodia i amb força interpretació, fet que ajuda al lluïment de les colles.  Era l'hora de donar-ho tot, ja que les dues rotllanes volien avançar llocs. I així ha estat, després de ballar a un gran nivell, tot ha vingut rodó, la Sabadell s'ha emportat el primer lloc i l'Arraona el segon.

Començar la temporada amb aquets resultats i amb la màquina encara a mig gas, fan preveure tot un any ple d'emocions i bons resultats, que a la fi, es el que tots desitgem. I a mes ens encoratja a preparar amb moltes ganes el primer bàsic que tindrà lloc el proper dia 17 d'abril a la ciutat de Perpinyà, i on els de la Taca faran un gran desplegament d'efectius per tal de tornar de la Catalunya Nord amb un bon gust de boca.


Joan Aracil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada