dilluns, 6 de juliol del 2015

La Arraona participarà al 90è Concurs de Colles Sardanistes de Vic com a colla lliure veterana.

Plaça Major de Vic

Ja només queden dos concursos per finalitzar la primera part de la temporada, i el balanç no ha pogut ser millor, si bé el resultat i el nivell exhibit en el primer concurs a Granollers no va ser del tot satisfactori, a partir d'aquest moment la progressió de la colla sempre ha estat a l'alça, arribant al seu punt àlgid el passat dia 27 de juny al concurs de Rubí.

I no podem estar més contents, la Taca Verda, podem dir sense por d'equivocar-nos, està fent la temporada més completa des de la seva reaparició. I tot això no hagués estat possible sense el sacrifici i la capacitat de treball dels seus dansaires.

Els resultats estan a la vista, la Sabadell classificada per la via ràpida a la fase final del Campionat de Catalunya, i a un pas de proclamar-se Campiona del Territorial de les Comarques de Barcelona. ​Tot això s'ha aconseguit (encara que en realitat, de moment no s'ha aconseguit res) amb la participació de tots els dansaires del Grup, perquè la Sabadell i la Arraona són dues anelles, però una sola colla, ara per ara, qualsevol dansaire  pot ballar a la primera colla.

Un cop ja hem fet una mica de balanç de l'estat de la Taca Verda a la meitat del curs, anunciar que el proper concurs de Vic, serà el torn de la Colla Arraona qui aquesta vegada viatjarà en solitari fins a la capital d'Osona, per participar al 90è concurs de colles sardanistes de Vic.

La Colla Arraona a Granollers

El de Vic, correspon a la fase de repesca de la categoria Gran i del Campionat Juvenil, per tant ens imaginem que aquesta vegada, sí que hi haurà més colles veteranes lliures que acompanyin als de la Arraona, desitjosos de enfrontar-se a altres colles, després d'haver de ballar sola gairebé tots els concursos en què ha participat.

El concurs tindrà lloc a la Plaça Major de Vic a les 22: 00h, la música anirà a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà



PD. A l'hora d'escriure aquest anunci la UCS encara no ha publicat les Colles que participaran a Vic


Manuel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada