dissabte, 2 de maig del 2015

La Sabadell guanya a Òdena i es col·loca en molt bona posició per tornar a guanyar el Campionat Territorial

La Sabadell a Òdena
Després de les bones sensacions obtingudes a Sant Cugat, els de la Taca Verda es van desplaçar fins a la vila d'Òdena amb la intenció de repetir o fins i tot millorar l'actuació de la setmana passada, amb aquesta idea els dansaires de la Sabadell van posar rumb cap aquesta bonica localitat de la comarca de l'Anoia.

Una de les coses que més van sorprendre als nostres intrèpids dansaires quan es van posar en ruta, va ser la gran quantitat de vehicles que circulaven per l’autopista en la mateixa direcció, per un moment es va pensar que la majoria d'aquests vehicles es dirigien a Òdena a presenciar el concurs de colles sardanistes, si això era així, on aparcarien els cotxes? Per desgràcia, el poder de convocatòria que tenen  les activitats sardanistes no atrauen a les masses, i això que els nostres polítics i els mitjans de comunicació no paren de promocionar la cultura catalana (ironia).

Però avui aquest tema no toca, però, si de cas, deixarem obert aquest debat per a un altre dia. Ara el que toca es parlar de les aventures dels “tacats de verd”.

En quan els nostres carismàtics dansaires van arribar a l’escenari del concurs, van comprovar com en aquell moment es celebrava al mateix lloc, l'elecció de la Pubilla i l'Hereu 2015 d'Òdena, la celebració d’aquest esdeveniment posava  en perill el començament del concurs a la seva hora, justament com va passar ara fa un any.
Un altre primer al sac

Però ves per on, el veredicte del jurat no es va fer esperar gaire, Òdena ja tenia una nova pubilla i un nou hereu, després de uns breus parlaments, per fi l’esdeveniment va acabar i el concurs de colles ja podia començar, i tan sols amb cinc minuts de retard.

El concurs va anar bé fins a la sardana revessa, l'espera a que  la Cobla Sabadell comencés a interpretar  aquesta sardana, va ser una mica llarga, total per a res, perquè la revessa ens va tornar a passar de llarg, malgrat tot la competició no es va allargà massa.

Pel que fa a les dues sardanes de lluïment, les sensacions de la colla van ser  tan bones o millors que a Sant Cugat. El que és ben cert, és que aquesta temporada la Sabadell s'està mostrant com una colla molt més conjuntada i regular que en les anteriors etapes.
La Carme i el Manuel

I és que les noves incorporacions d'aquest any, s'estan adaptant molt ràpidament a l'estil de la colla. El primer dels nous dansaires que va fer el seu debut competint amb la Sabadell, va ser el Sadurní Sanchez i ahir va ser el torn del Lluís Solé. Molt aviat ho faran la Montse Trilles i la Cristina Alcaraz, encara que tots han debutat primer amb l’ Arraona. Tots ells tenen dues coses en comú, els molts anys d'experiència en el mon de la competició i la seva qualitat contrastada.

Pel que fa al resultat obtingut, podríem dir que va estar magnífic, primers en les dues sardanes de lluïment i per unanimitat, realment no es pot demanar més.




13è Concurs de Colles Sardanistes, Sabadell


I per a la setmana següent la Colla Sabadell viatjarà fins a Sabadell, si més no, els dansaires que no són de la nostra ciutat, i que no són pocs.
El concurs de Sabadell l'any passat

Aquest any, Sabadell només acollirà a les colles del Campionat de Catalunya categories Grans Grup A i Juvenils, per tant la nostra ciutat torna a acollir a les millors colles del país. Pel que fa a la categoria veterana, tan sols hi acudirà la nostre colla, el fet que durant el mes de maig estigui tan farcit de concursos puntables per el Territorial, potser es la causa de que la resta de  colles veteranes no hagin triat el concurs de la nostra ciutat. 

De totes maneres els de la Taca Verda ballaran amb el mateix entusiasme i responsabilitat que si  fos un del Campionat de Catalunya.

El concurs tindrà lloc a la Plaça Sant Roc, a les sis de la tarda, la música anirà a càrrec de la Cobla Contemporània.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada