diumenge, 1 de febrer del 2015

Sisè aniversari de la Colla Sabadell

Aquesta escena es repetirà el proper diumenge
Després d'un llarg període de vacances, la Colla Sabadell torna a la feina. Enrere han quedat les festes nadalenques i també, com no, la cloenda de la temporada, on els dansaires de la Gran Taca Verda van celebrar els èxits aconseguits durant el 2014, i que han estat els següents: Campionat Territorial de Sardanes revesses, Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines i el Campionat de Catalunya, tot això en la categoria de Veterans.

Perquè el 2015 sigui igual de lluït, toca l'àrdua tasca de posar en forma a uns dansaires que ja fa massa temps que estan inactius.

La Plaça Dr. Robert plena de
dansaires l'any passat
Els assajos van començar el passat mes de gener, això, sí, d'una manera molt suau, per evitar les temudes lesions, així poc a poc s'anirà guanyant intensitat de treball, amb la intenció que els dansaires de la Sabadell estiguin en plena forma per al primer concurs de l'any.

Però abans que comencin els concursos, la Sabadell té una última celebració o la primera segons es miri, i no és altra que el sisè aniversari de la seva re-fundació.

I per celebrar-ho, res millor que anar a ballar sardanes a la ballada que organitza Sabadell Sardanista, el proper diumenge a dos quarts de dotze a la Plaça Dr. Robert de la nostra ciutat. I com cada any els dansaires de la Sabadell tindran el gust de convidar a tot el públic present a pastes i moscatell, un costum ja molt arrelat i que gaudeix d'una gran acceptació entre el públic assistent a l'acte.

La ballada que Sabadell Sardanista dedica a la Colla Sabadell pel seu aniversari, comptarà en la part musical, amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.


Esperem que aquest esdeveniment sigui un gran èxit, i que la Plaça Dr. Robert es quedi petita, us esperem a tots.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada