dilluns, 16 de setembre del 2013

La Colla Sabadell guanya el concurs de Tarragona, penúltim del Campionat de Catalunya Veterans

Colla Sabadell i els seus bojos seguidors
Els de la Colla Sabadell hem tornat victoriosos de Tarragona, una victòria tan treballada com ajustada, el triomf ha estat  tan sols un punt per sobre de la Colla Toc de Dansa, potser sembli ben poca cosa, però a falta d'un concurs per acabar aquesta competició, és suficient com per mantenir intactes les nostres aspiracions a guanyar el Campionat de Catalunya.

Amb els nervis a flor de pell, gairebé sense temps per preparar el con
curs després de les vacances, i  amb dues baixes d'última hora per lesió, els dansaires de la Taca s'han tornat a superar a si mateixos. Veient les evolucions de la colla durant les dues sardanes de lluïment, ningú diria que fins al moment, només s'havien fet quatre assajos després del mes d'agost.


Sardana de germanor
L'estat d'ànim abans que comencés el concurs, era d'autèntica preocupació, donava la sensació que als dansaires de la Sabadell ens podia la pressió de la responsabilitat. Però a l'hora de la veritat tothom va donar el que s'esperava de nosaltres. Tan bon punt va sonar el flabiol, la preocupació i l'ansietat es va esvair de cop, alliberats d'aquesta càrrega, es va veure una anella amb ganes de fer-ho bé, descaradament atrevida, sense por, seguint sense problemes l'acurada interpretació que va fer el Joan Aracil, en les dues sardanes de lluïment.

Ara només resta un concurs, el definitiu que tindrà lloc el proper dia 6 d'octubre a Cornellà, i per guanyar el Campionat no queda una altra que anar al màxim, és veritat que ho tenim molt de cara, però ara ningú es pot relaxar, no seria la primera vegada que una Colla que es veia vencedora, en l'última jornada perd el Campionat per falta de concentració.

Catedral de Barcelona
I per al següent diumenge, la Colla Sabadell es permetrà un autèntic regal, i que no és altre que participar en el 63e Concurs del Pla de la Catedral de Barcelona, un concurs organitzat per les Colles Sardanistes de Barcelona.
Per a les colles veteranes és només això, un dia per gaudir de les sardanes, sense més pretensions. Encara que,-i això que no surti d'aquí-, els de la Sabadell anirem a sac per guanyar el concurs.


Festes de la Mercè a Barcelona, un escenari "Cinc Estrelles" amb un ple d'anelles ballant a la plaça i un altre ple de públic, principalment de fora de Barcelona, i la imatge de Santa Helena dalt del cimbori de la Catedral com a espectadora d'excepció - que voleu que us digui, el que volem es  guanyar-.

Ara bé, per a les Colles Grans, classificades al Grup A del Campionat de Catalunya, aquest concurs no té res de relaxant , ja que serà el primer de les quatre jornades que està composta la fase final, aquest concurs per a ells  és de vital importància, sobretot per les colles Violetes del Bosc i Mare Nostrum, màximes aspirants a guanyar el Campionat de Catalunya. 
Barcelona a vista d'gavina

A les temporades anteriors la "Mare" va aconseguir guanyar aquesta competició per un escàs marge a la puntuació final, fins hi tot al campionat del 2011 es van haver d’examinar totes les puntuacions de les sardanes ballades durant tota la temporada, per poder proclamar finalment a la Colla Campiona. Per aquest motiu cadascun dels concurs que es celebraran fins arribar a Balaguer, seran unes autèntiques finals. L'espectacle està servit.

El concurs tindrà lloc al Pla de la Catedral de Barcelona, el proper Diumenge 22 de setembre a les 11:00h amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada