diumenge, 8 de setembre del 2013

Campionat de Catalunya Veterans, Concurs de Tarragona, Colla Sabadell.

Monument als Castellers,
Rambla Nova, un 4 de 8.
Després del parèntesi de les vacances d'estiu, torna el Campionat de Catalunya de Colles Veteranes. Un Campionat en el qual els de la "Taca" han signat, la que fins ara està sent la millor temporada de la seva història, tancant el mes de juliol amb dos èxits de prestigi. Primer com a líder en solitari al Campionat de Catalunya, i segon, com a guanyador del emblemàtic concurs de Ceret, comptant això sí, en aquest últim, amb la inestimable col·laboració dels nostres amics i perquè no dir-ho, rivals, la Montserrat Marti i l’Antonio Rincón, tots dos dansaires de la Colla Toc de Dansa, demostrant així que la rivalitat no necessàriament està renyida amb l'amistat.
Aqüeducte de les Ferreres
Amb un agost sense cap activitat sardanística, la Sabadell, ha començat a treballar  contrarellotge, per tal de recuperar al màxim l'estat de forma que va arribar a exhibir a Vilanova i la Geltrú i a Ceret. El concurs de Tarragona potser arriba massa aviat per als nostres interessos, ja que disposem de molt poc temps per cremar l'excés de calories aconseguides durant l’estiu. Els vermuts a la “terrasseta” seguits d’uns bons tiberis, amb la manca total d'exercici físic, deixen fora de combat al més pintat.

Malgrat les noves baixes per lesió, i la obligada aturada per vacances, que ens ha trencat el ritme de la competició. Els dansaires de la Taca Verda anirem a Tarragona a per totes, ja que si aconseguim un bon resultat diumenge vinent a Tarragona, arribaríem a Cornellà, que es l'últim concurs del Campionat, amb moltes opcions de proclamar-nos Campions.

El concurs tindrà lloc al Moll de la Costa, Escales Reials, i començarà a les 18:00h del diumenge dia 15 de setembre amb la Cobla Ciutat de Cornellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada