diumenge, 2 de juny del 2013

Colla Sabadell Guanyadora del Concurs de Barcelona (Poblenou) Campionat de Catalunya Veterans.

Cobla Ciutat de Terrassa
El Josep Mª, que és el nostre assessor sardanístic de capçalera, ens va recomanar que seria bo fer un assaig extra el dissabte a la tarda, per acabar de polir alguns detalls que dijous passat no hi va haver temps de treballar. Els dansaires van moure el cap amb resignació,-Un altre assaig, aquest home es creu que tenim vint anys- Aquesta va ser la frase que va pensar tothom al mateix temps, i que se'ns llegia a la cara com un llibre obert.

La Montse va sortir incòlume de la dutxa
 dels nous vinguts 
Els dansaires de la "Taca Verda" van demostrar una vegada més que el grau d'implicació amb la Colla és molt alt, i es van apuntar tots sense posar cap objecció, el que no sabem si l'èxit de la convocatòria va tenir alguna cosa a veure, que després de la feina, ens esperava un sopar a base de pernil, això mai ho sabrem.

El Jesus i la Isabel
Diumenge per fi ha sortit el Sol, bona temperatura, amb una mica d'aire de xaloc que lluny de molestar s'agraïa, la primavera s’ha fet sentir. El lloc del concurs, una plaça situada a l'interior d'una illa de cases, on allà no passava ni l'aire de xaloc, ni el de garbí, ni la Tramuntana, ni tan sols el de gregal, que el van descobrir  prenent una canya al bar del costat. Per acabar-ho d’arreglar els raigs del nostre astre rei, queien en vertical sobre els pobres dansaires, a priori, amb aquest panorama, no semblava que el diumenge podia ser un gran dia.

Doncs sí,  ha sigut un gran dia, ja que s’ha aconseguit per fi, guanyar un concurs del Campionat de Catalunya. La Sabadell ja ho havia guanyat anteriorment, però això va ser a l’etapa anterior, ara aquesta competició no té res a veure a la de fa deu anys, actualment les colles veteranes són molt competitives i amb un nivell sardanístic que moltes colles de categoria gran voldrien tenir.

Tota l'anella ha estat al nivell que s'esperava d'ella, i que tan bons resultats ha obtingut als últims concursos, però al Poblenou, una de les artífexs de l'èxit de la Colla, ha estat la debutant Montserrat Olivé, que no només ha interpretat com ningú les dues sardanes de lluïment, sinó, que també s’ha permès el luxe de resoldre la revessa correctament. L'únic punt negre del dia, ha estat que la Montserrat ha sortit sense la preceptiva dutxa dels nouvinguts, -tranquil·la Montse,  no t'escaparàs-.


La feina ben feta no té fronteres.
 Un apunt, la setmana passada vam prometre emoció, i com a bons complidors aquí la teniu, així ha quedat la classificació del concurs. Primera: Colla Sabadell, 9 punts , segona: Colla Toc de Dansa, 10 punts, tercera: Roques Blaves de la Passió, 18 punts, quarta: Joventut Sardanista, 25 punts, cinquena: Ressò, 26 punts i sisena: Dansaires de Maig, 36 Punts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada