dimarts, 28 de maig del 2013

Concurs del Poblenou, Barcelona, Campionat de Catalunya Veterans, Colla Sabadell

Rambla del Poblenou, Barcelona.
Per a la Colla Sabadell s'ha acabat el Campionat Territorial, les dues últimes jornades ens toca descansar i ja només ens queda esperar a veure que fan la resta de colles, però com ja vam dir la setmana passada "el peix ja està venut" pel que fa a la primera classificada, que serà amb tota seguretat la Colla Roques Blaves de la Passió d'Esparreguera.

Finiquitat el Territorial anem a pel Campionat de Catalunya, que comença el proper diumenge a Barcelona, més concretament al Barri del Poblenou.

Els de la Sabadell cada temporada ens fixem uns objectius, i en aquesta no és altre que repetir el resultat de l'anterior, un subcampionat que va saber a glòria, de totes maneres enguany tan poc volem  renunciar a res.

Les nostres competidores segur que no ho posaran gens fàcil, tant la gran favorita, Toc de Dansa com la Roques Blaves, segueixen tenint el mateix bloc d'anys anteriors, quelcom fonamental si vols aspirar a estar al capdamunt de la classificació. També tenim una nou vinguda, la Colla Joventut Sardanista de Puig-Reig, que ha demostrat en el Territorial que és una colla a tenir en compte.

D'una cosa sí que estem segurs, i això és la bona notícia, aquest any  el Campionat estarà tan renyit com l'anterior, i per donar-li emoció ja podeu comptar amb la Colla Sabadell.

El concurs es celebrarà el diumenge dia 2 de juny a dos quarts de dotze, a Sant Martí. Casal de la Gent Gran Can Saladrigas, Carrer Llull 214, Poble Nou, Barcelona, amb la Cobla Ciutat de Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada