dissabte, 18 de maig del 2013

Concurs de Berga (Festes de la Patum) Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines, Colla Sabadell.

La Patum de Berga

Després dels Concursos d'Arenys i de Sabadell, guanyar el Campionat Territorial se'ns ha posat molt difícil, (recordem que a Òdena la Colla Roques Blaves va descansar,) de les quatre sardanes ballades en aquestes dues jornades, tan sols hem aconseguit un segon en cadascuna, per tant, molt malament li haurien d'anar les coses als d’Esparreguera,  perquè se l’hi escapés aquesta competició.

Els de la Sabadell estem obligats a fer dos primers a Berga, i esperar que la "Roques" no guanyi ni a Sant Feliu del Llobregat ni a Rubí, cosa que és poc probable.

Els campionats territorials tenen unes regles molt curioses,  tot i tenir sis jornades, les colles estan obligades a descansar en dues, això sí, deixen escollir en quins concursos no es vol participar, per tant, per guanyar un Territorial depèn de la sort que tinguis de no coincidir  amb les anelles punteres, alhora, si tens la mala sort de tenir un mal dia, ho pots pagar molt car, ja que gairebé no hi ha marge de maniobra.

No volem fer servir això d'excusa, si la Colla Roques Blaves esta a dalt de tot de la classificació, és per mèrits propis, en les dues confrontacions que hem tingut, ens han guanyat en les dues sardanes, però també és una mica decebedor per a nosaltres, que acabada de començar la competició, ja estigui gairebé tot el peix venut.

Berga ens espera en plenes festes de la Patum, i amb una mica de sort la Sabadell la petarà, (perdoneu aquest lamentable joc de paraules, no hi ha més nivell)

El Concurs començarà a dos quarts de sis de la tarda, el proper 26 de maig a la Plaça de Viladomat, amb la Cobla Pirineu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada