dilluns, 27 de maig del 2013

Concurs de Berga, Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, Colla Sabadell.

Cobla Pirineu
Núvols molt negres al cel de Sabadell a l'hora de marxar cap a Berga, no era el que esperàvem, ja que els de la Mèteo ens havien promès sol i bones temperatures. No començava bé el dia, ja que el gruix de la Colla teníem previst fer un pícnic al paratge de la Font Negra, un lloc idíl·lic situat a tres kilòmetres de Berga a la carretera de Queralt. Però els de la "Taca" no es deixen acovardir per que faci una mica de fred, i amb la mateixa indiferència que la bona gent de Bilbao li té al mal temps, arribats aquest meravellós indret,  vam fer les nostres tertúlies, vam  jugar amb la canalla i vam fer un bon àpat amb vermut inclòs, després de brindar amb cava i de fer el cafè, a més d'un li va començar a venir tremolors i no precisament de nervis, aquí ens vam adonar que nosaltres no som del “mateix  Bilbao" i pelats de fred vam desmuntar la paradeta i vam sortir corrents cap a Berga.

Un cop recuperat el color de les nostres galtes i els nostres dits vam començar a recobrar la mobilitat, vam poder iniciar l'escalfament de rigor que sempre fem abans de cada concurs, mentre  els de la Cobla Pirineu anaven pujant a l'entarimat, l'organització acabava de muntar els últims detalls per poder començar a l’hora, faltàvem pocs minuts per l'inici del concurs i encara hi havia molta feina per fer, però ves per on, ho van enllestir tot en un moment, aconseguint que el d'ahir fos el concurs més ràpid del que portem de temporada.

Sardana de lluïment
Pel que fa a la competició,  la Sabadell va tenir un dels seus millors dies, la primera sardana de lluïment va estar fantàstica, tots vam tenir molt bones sensacions, les posicions dels dansaires impecables, interpretació molt ben ajustada a la música, tota l'anella ballant al mateix compàs, i sense trencar el conjunt fins al final.

La segona va ser la sardana "Arenys de Munt" de Ricard Viladesau, també va estar molt ben ballada, però sense acabar de tenir les mateixes sensacions de la primera. La sorpresa per a tots nosaltres, va ser quan van anunciar els resultats, ja que els de la Sabadell vam quedar empatats en el segon lloc amb la Colla Ressò, també de Sabadell, i darrera de la Colla Joventut Sardanista de Puig-Reig, a la segona  sardana vam fer un primer unànime, i ens preguntem, com és possible ballar la sardana gairebé perfecta i quedar segons  empatats amb una altre colla i la segona que no va sortir tan bé, fer un primer unànime, per favor, que algú ens expliqui el que va passar, però, molt poc a poc, perquè nosaltres encara no ho entenem.
l'Àngel va resoldre la sardana revessa

En el còmput total de punts vam guanyar el concurs, però si teníem alguna esperança de quedar primers en aquest Territorial, per culpa de aquest segon, ara si que ha quedat del tot esvaïda, encara sort, que el Àngel Muñoz ens va alegrar el dia resolent correctament la revessa.

La classificació de les tres primeres colles va ser la següent: Primera Colla Sabadell, 10 punts,
Segona Colla Joventut Sardanista, 11 punts i Tercera Colla Ressò 15 punts.

A Berga per la Patum la vam fer petar, i com diuen de Pirineus cap amunt,  je suis  désolé, però que molt désolé.                                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada