dilluns, 18 de febrer del 2013

La Colla Sabadell torna al Zoo

Diploma atorgat per l'Arca de Noè a la Colla
per la seva anterior col·laboració

La Colla Sabadell començarà el proper dissabte a les onze del matí la temporada amb una actuació al Zoo de Barcelona, convidats per l'Associació L'Arca de Noè, aquesta és ja la segona vegada que la Colla Sabadell té l'honor de ser convidada pels "animals de l'Arca”, i aquest cop ens ha fet especial il·lusió ja que l'homenatjat és ni més ni menys que Felix Rodríguez de la Fuente.

Creada per Santiago Rusiñol el 1927 com un grup d'humor, art i cultura, la particularitat més destacable de l'Arca de Noè és que tots els seus membres tenen nom d'animal o han fet “alguna“ animalada que els ha permès forma-hi part.

Entre altres activitats promouen l'atorgament dels guardons “Pantera” i “Gasela” que premien els dos millors periodistes que hagin destacat en els valors humans i els drets de les persones.

L'acte que dissabte se celebra, és el canvi d'ubicació de la pedra de Felix Rodríguez de la Fuente, i que s'ha col·locat al costat de l'espai dedicat als llops, uns animals especialment estimats pel famós naturalista.

El Diari de Sabadell es va fer ressò de la notícia 
La Colla Sabadell ballarà la sardana "L'Arca de Noè" i que serà interpretada per la Cobla Amoga, aquesta sardana humorística la va compondre Joan Gaig. De les notes que van desgranant  els instruments apareixen  els sons de diferents animals, una curiosa sardana molt adient per dedicar-li als d’Arca de Noè.

Finalment es descobrirà una placa en homenatge a Felix Rodríguez de la Fuente.


Tots aquests actes seran presidits per la filla petita de Felix,  Odile de la Fuente, que ha estat la continuadora del treball del seu pare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada