dissabte, 27 d’octubre del 2012

El de Girona serà l'últim concurs de la temporada de la Colla Sabadell


Després de les Festes de Sant Martirià de Banyoles, anem a les Festes de Sant Narcís a Girona. Aquest dijous li toca a la Sabadell representar la “Taca Verda”, però amb una peculiaritat, aquesta vegada no ballarem com a Veterans, si no que ho farem  a la categoria de Grans, una idea que feia temps que ens voltava  pel cap, però que de  vegades, bé per un all o per una ceba,  no trobaven mai el moment de fer-ho.

Hi ha dues raons bàsiques per voler ballar amb els joves, la primera, és la única manera que tota la canalla que tenim a la Colla puguin ballar a la mateixa rotllana, ja que en competició no es poden alinear més de dos dansaires menors de quaranta anys, la segona raó, és simplement la curiositat de veure quina posició podem aconseguir  participant en una categoria més forta. I sobretot que no s'espantin els de la "Mare" ni els de la "Violetes" que no anem a per ells.

Amb aquest concurs la Colla Sabadell dóna per finalitzada la temporada, sens dubte la millor des de la seva reaparició al 2009, un any on tots els dansaires s'han esforçat al màxim, com  ho demostren els resultats obtinguts, l'any vinent  ens marcarem nous objectius,  tot i que serà molt difícil fins i tot igualar el que s’ha arribat a aconseguir aquesta temporada.

El concurs tindrà lloc a la Plaça de Calvet i Rubalcaba el dijous dia 1 de novembre a les 11:00 h amb la Cobla Ciutat de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada