diumenge, 30 de setembre del 2012

Quarta jornada del Campionat de Catalunya Veterans, Cornellà de Llobregat.


El proper diumenge a Cornellà del Llobregat torna el campionat de Catalunya per les colles veteranes, un campionat que segueix sent uns dels més disputats dels últims temps.

La igualtat en el nivell sardanístic de les quatre primeres colles esta reflectida  perfectament en la classificació general, on cap anella ha estat capaç de distanciar-se de les altres, tot al contrari, en cadascuna de les anteriors jornades s’han anat alternant el lideratge.

L’anterior jornada a Lloret, la Colla Roques Blaves que fins aquell moment era la primera classificada, va intercanviar la seva posició amb la Colla Toc de Dansa que  ara és l'actual líder en el Campionat. En aquest mateix concurs la Colla Sabadell vam fer amb diferència la millor ballada de l'any, aconseguint la segona posició a només un punt de la primera classificada.

Tot això ens dóna una idea ben clara de la gran igualtat que hi ha entre les quatre primeres colles, està clar que a Cornellà qualsevol distracció et pot condemnar a un quart lloc.

Diumenge pensem que encara no serà la jornada definitiva, però si els de la Sabadell no posem tota la carn a la graella, la Colla Toc de Dansa tindrà un camí molt planer a l'últim i definitiu concurs de Manlleu

I tot això sense oblidar-nos de les Colles Ressò i Roques Blaves, que segueixen estant molt a prop i expectants a qualsevol error de la anelles Toc de Dansa i Sabadell.

El concurs tindrà lloc diumenge 7 d'octubre a les 11:30 ha la Plaça de la Sardana amb la Cobla Ciutat de Cornellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada