diumenge, 10 de juny del 2012

Concurs Sardanista d'Esparreguera, Campionat de Catalunya categoria Veterans i Territorial de les Comarques de Barcelona, Colles Sabadell i Arraona.

Dissabte dia 16 de juny comença a Esparreguera el Campionat de Catalunya en la categoria de Veterans, en el qual la Colla Sabadell prendrà part.

Enguany la gran favorita per emportar-se el campionat torna a ser la tarragonina Toc de Dansa, guanyadora amb gran autoritat de les dues últimes temporades.

Els objectius de la Sabadell són més modestos, i no és altre que superar el quart lloc obtingut la temporada passada, trencar amb la tendència dels jurats a classificar-nos en quarta posició no serà fàcil, tot i que en els concursos de aquesta temporada, celebrats fins ara, les sensacions han estat molt bones, segur que al Campionat de Catalunya tot serà més difícil. Paral·lelament en aquest mateix concurs, també se celebrarà el Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines, amb la participació de les Colles Arraona i Sabadell.

Encara que es facin dues competicions alhora, el format del concurs serà el que estem acostumats, amb les dues sardanes de lluïment, en què el jurat farà una doble puntuació per colla.

Curiosament en un concurs similar, celebrat a les Comarques Gironines fa dues temporades, una colla va obtenir resultats diferents en cadascuna de les competicions amb el mateix jurat.

El concurs començarà a les 22h a la Plaça de la Sardana (davant del Teatre de La Passió) a Esparreguera amb la Cobla Vila d'Olesa

Primer concurs a la fresca “Pack Estalvi 2x1” a Esparreguera, passió per la Taca Verda, passió per la sardana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada