dimecres, 16 de maig del 2012

Concurs Torroella de Montgrí, Colla Arraona.

Sort que a Torroella hi ha aparcament de sobres. Sort que l'aparcament està a prop dels jardins de John Lennon i això és una gran sort perquè els organitzadors d'aquest concurs només tenen una obsessió, la puntualitat.

Aneu amb compte colles, doncs si el concurs està anunciat a les 11:30h, heu d’anar amb temps de sobres, el concurs començarà tant si esteu preparats com si no, és més, són capaços de començar sense la cobla si aquesta arriba tard, -heu entès, Contemporània?.-

Com la Colla Arraona, que participarà en aquest concurs, no vol tenir cap problema en aquest sentit, els seus components sortiran dissabte al matí cap a Torroella, on faran nit.

Un cop arribats, es reuniran amb els dansaires de la Colla Torroella. Les dues entitats tenen previst fer un assaig conjunt a les instal·lacions de l'Associació Sardanista Continuïtat.

La jornada acabarà amb un sopar de germanor i esperem que arribat a aquest punt, la gent farà bondat i anirà a dormir d’hora, perquè, tot i que la Arraona participa al concurs com a colla lliure, volem estar entre les millors.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada