diumenge, 4 de juliol del 2010

CONCURS ESPARREGUERA, 3-7-2010.

La Colla Sabadell s'ha desplaçat aquest cap de setmana a Esparraguera, un concurs nocturn que ha estat contraprogramat pel futbol, molts dansaires estaven més pendents de la tele que de les sardanes. La Cobla Reus Jove ha començat a interpretar el Galop d'entrada, mentre alguns sardanistes miraven el partit al Bar del Teatre de la Passió (¿passió per la “Roja”?), la qüestió és que els crits estaven molt repartits.

La gran novetat de la nit ha estat el debut de l'Ester, una noia que va conèixer “la Taca" en l’anterior Aplec de Sabadell, i que malgrat no ha ballat mai en competició ha demostrat tenir un nivell sardanístic molt alt. I com va dir aquell famós filòsof grec (no recordo el seu nom, però que és molt famós) ¡¡ si no t'agrada l'aigua, no debutis!! i l'Ester que li agrada l'aigua va debutar, i es va mullar. “Rodolíííííí”

El concurs d’Esparreguera era puntuable pel campionat Territorial de les Comarques de Barcelona , malgrat això sol s'han presentat dues colles del territorial, la classificació ha estat aquesta: 1a Roques Blaves, 2a Ressò i 3a Sabadell. Com som molt optimistes direm que la Sabadell ha quedat classificada en primer lloc com a colla lliure.

Ara queda l'últim concurs abans de les vacances que serà a Ceret. Aquest any la Núria Muñoz és l'encarregada de preparar la coreografia del Galop, que segurament no tindrà "l'encant" de la improvisació del que es va fer l'any passat, però segur que el públic assistent ho agrairà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada