dijous, 29 de juliol del 2010

Concurs de Céret 2010.

Céret, uns dels concursos més esperats de la temporada, tres dies on la sardana va ser l'autèntica protagonista. Les cobles La Principal del Llobregat i la Mil.lenaria es van encarregar de posar la banda sonora sardanista a les places de Céret.

Dissabte el matí, tot just arribar, la Colla va rebre via telèfon la primera gran notícia del cap de setmana, el naixement de l’Andreu fill de la Montse López i Joan López, per tant la Pilar Barrachina i el Jesús són avis per segona vegada, felicitats a tots.

Aquest any la Colla Sabadell ha volgut donar un salt qualitatiu amb el Galop de Fantasia, i per aquest motiu va contractar a la millor professora de Balls de Gitanes d’aquest costat del Rio Ripoll, la Núria Muñoz, que ha aconseguit que la "Taca" fes unes de la millors coreografies de la categoria de veterans.

Unes de les grans sorpreses va estar la presència de la Mega estrella de la ràdio Georgina Altarriba de Flaix FM, i que amb la Núria van seguir les evolucions de la Colla durant tot el galop i el concurs.

La nit va anar molt bé, la Cobla Principal del Llobregat va interpretar unes sardanes molt balladores, acompanyada d'una acústica excel·lent, i si això li afegim que la Colla porta els últims concursos ballant a un gran nivell, s'entén el segon lloc aconseguit, la “cirera” de la nit la va posar el Jaume Nonell que va encertar la revessa.

La classificació va ser la següent: 1ª Aires Gironins, 2ª Sabadell, 3ª Albera Dansa, 4ª Galligans, 5ª Dansaires de Maig, 6ª Cireres de Céret, 7ª Manresa Dansa, i 8ª Sempre Laitans.

La Colla va fer nit a Amélie-Les-Bains-Palalda, així va poder assistir a l'audició a la Place des Neuf-Jets, acabada la ballada un bon dinar i cap a casa.

Els concursos s'han acabat fins al setembre i la Colla s’en va de vacances.

Us desitgem a tots un bon estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada