dijous, 24 de juny del 2010

UNA ALTRA SETMANA COM AQUESTA I PLEGO

La Colla Sabadell ha tingut un cap de setmana ple d'activitats, començant pel dissabte amb l'acte organitzat a Can Balsach pel Grup de Familiars de Malalts d'Alzheimer i altres demències de la Creu Alta. La Colla ha fet la mateixa actuació que el passat gener en l'acte organitzat per "Les Veus" (23-1-10) a l'Auditori de la Caixa de Sabadell, però afegint aquesta vegada un vals i un pasdoble (versions per a Cobla) i ballats per Lourdes Lorente i Miquel Osul, que competeixen habitualment en concursos de Balls de Saló, i que han donat espectacularitat al conjunt de l'actuació.

Diumenge al matí, la "Taca Verda" ha viatjat fins a Cardedeu. La Colla Arraona ha concursat aquesta vegada en solitari sense la seva companya la "Sabadell". Les sardanes de lluïment, interpretades per la Cobla La Principal del Llobregat, s’han ballat molt bé malgrat que la colla tenia baixes significatives, els dansaires s’han posat les piles i han aconseguit un merescut segon lloc en la classificació final, amb suspens, perquè per culpa d'un error informàtic s’ha arribat a pensar que es podia haver guanyat el concurs. Solucionat el problema la classificació ha sigut la següent: Ressó, 2ª Arraona, 3” Arrels Dintre el Bosc, 4ª Dansaires de Maig, 5” Continuïtat, 6ª Estelada, i 7ª Sempre Laietans.

A la tarda, en un acte organitzat per l'Agrupació Folklòrica Sabadell Sardanista, s’ ha celebrat el Dia Internacional de la Sardana, que coincidia amb el primer aniversari del Monument a la Sardana. La Cobla Nova Vallès ha interpretat la sardana de lluïment "Colla Sabadell" i que ha sigut ballada per la mateixa colla. Una anella impressionant amb vuit parelles. L'acte ha comptat amb la presència de l'Alcalde. Manuel Bustos, el tinent d'alcalde de Cultura, Lluís Monge, i del president de Sabadell Sardanista, Robert Guillem.

Aprofitant la presència del màxim mandatari de la nostra ciutat, el nostre "presi" Àngel Muñoz amb l'ajuda de Joan Rifer i Manuel Muñoz han fet una sèrie de peticions al Sr. Bustos que no ha tingut més remei que acceptar, ja que aquests tres personatges de la "Colla" quan es posen pesats no hi ha qui els aguanti, per molt alcalde que siguis.

I ara sol queda esperar els resultats d'aquestes negociacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada