dilluns, 28 de juny del 2010

Concurs de Rubí, 26-6-2010.

El concurs de Rubí s'ha celebrat dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere, i ha estat el primer concurs nocturn de la colla aquesta temporada. L’ encarregada d’ interpretar les sardanes ha estat la Cobla Ciutat de Cornellà.

L'anècdota d'aquest concurs ha estat que un dansaire de l’anella Sabadell, no ha arribat a temps a ballar la primera sardana de lluïment, per culpa del núvol de cendres volcàniques del volcà Grimsvötn d'Islàndia, que ha caigut sense previ avís a tot el Baix Penedès, i que ha deixat incomunicada tota la comarca amb la resta de Catalunya, ha estat per un curt espai de temps, però que ha sigut prou important com per espatllar els plans de molta gent, els mitjans de comunicació no s'han fet ressò d'aquesta notícia perquè no han volgut crear una alarma general entre la població.

La gran notícia ha estat el tercer lloc que ha aconseguit l'Arraona, per la seva part la Sabadell s'ha classificat en cinquè lloc. La classificació ha estat la següent: 1a Juventut Sardanista, 2a Roques Blaves de la Passió, 3a Arraona, 4a Arrels Dintre el Bosc, 5a Sabadell, 6a Continuïtat, i 7a Xarau.

En el repartiment de premis, l'organització ha tingut la gentilesa de regalar una coca per colla amb un ganivet incorporat, aquest és de llarg un dels moments més esperats per tots, ja que la coca sempre està deliciosa i aquesta hora hi ha gana.

Finalment felicitar l'Escola de Sardanes Flor de Neu, per aquests 25 anys de concursos. ENHORABONA.

1 comentari:

  1. Des de Castelldefels bones a tothom, en primer lloc vull felicitar al Jesus pel seu nou net/a i en segon lloc a la Colla SAbadell per contribuir tant fermament en la cultura catalana. VISCA CATALUNYA i VISCA LA COLLA!!

    PD: (missatge pel Jesus) Sòc el Dani del gimnàs, i et volia saludar donat que fins el Febrer de 2011 marxo, tot i que aquest setembre miraré d'anar algun dia. A reveure, i segueix tant benparit com sempre, anims!! DANI

    ResponElimina