dimarts, 25 de maig del 2010

CONCURS DE TORROELLA.

Les colles Arraona i Sabadell s'han desplaçat aquesta setmana a Torroella de Montgrí.

Per fi hem tingut un dia de calor, ja que a les anteriors sortides, el cel amenaçava pluja o directament ha caigut el "diluvi universal". El concurs s'ha celebrat als Jardins de John Lennon i la Cobla encarregada d'interpretar les sardanes ha estat la Contemporània.

Els components de la Colla han portat un llacet negre, per la defunció el passat dia 17 de Maria Pozo, mare de la Montse Sánchez i àvia de la Montse Ruiz, descansi en pau. La Montse i el Paco, han volgut estar amb la Colla a Torroella, un gest que tota la Colla us agraeix.

El concurs s'ha desenvolupat amb molta rapidesa gràcies al "speaker" que ha demostrat tenir grans dots de comandament, també ha aconseguit que sigui didàctic i amè, les explicacions que ha donat al públic sobre la sardana revessa, ha estat un exemple a seguir per a altres concursos. (Jaume, dijous no vull fer braços)

La classificació de les colles veteranes lliures ha estat la següent: 1ª Ressó, 2ª Sabadell, 3ª Arraona, 4ª Albera Dansa, i 5ª Núria.

Acabat el concurs part de la "Taca" s’ha desplaçat a L'Estartit, amb la intenció de fer un picnic a una pineda que hi ha al costat de la platja, però en arribar al lloc en qüestió s’ha trobat un cartell prohibint-ho expressament, com la Colla ja té experiències desagradables amb les forces de seguretat de l’estat sobre aquest tema, ha optat per no desobeir la llei, així que la "paradeta" s’ha muntat a la mateixa platja. (veure fotos del Bloc 8 de febrer). Després del dinar alguns valents s’han banyat, segons ells l'aigua era molt bona, això és el que deien mentre no paraven de tremolar.

Esperem que la Colla no hagi de lamentar més baixes.

P.D. La nostra amiga Marielle va estrenar per aquest concurs uns pantalons "pirates," que tenien incorporat en el seu interior l'alarma antirobatori , la Colla Sabadell comunica que aquest fet ha estat a causa d'una distracció de la treballadora de l’establiment, l'alarma ja ha estat desactivada i la Sra. "presidenta" ha acceptat les disculpes de la botiguera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada