diumenge, 30 de maig del 2010

CONCURS DE MATARÓ 2010

Dia de ple estiu a Mataró, on les colles igual com la setmana passada a Torroella han suat de valent. La Plaça de Santa Anna ha estat un lloc idoni per ballar sardanes, però és possible que avui la Cobla Ciutat de Cornellà no estigués al lloc més adequat, ja que estava situada en un extrem de la plaça, i les colles que ballaven a l'altre costat han tingut molts problemes per escoltar la música, sobretot la primera sardana de lluïment que era lligada, situant la cobla en un lateral de la plaça, pensem que s'hagués resolt el problema.

I continuem per a Bingo, el Jesús, ha sofert un esquinç mentre ballava la primera sardana de lluïment amb l'Arraona, però perquè Jesús deixi de ballar es necessita una mica més que un simple esquinç, i amb molta força de voluntat ha pogut acabar la sardana, a la segona tanda l'ha substituït un noi de la Colla Catalunya que estava de públic.

En aquesta ocasió li ha tocat debutar al Pere, un dansaire fitxat en les ballades de la Plaça Dr. Robert, i que com mana la tradició ha estat dutxat sense pietat al final del concurs, com feia molta calor lluny d'enfadar-se, ha donat les gràcies a tota la Colla.

La classificació ha estat la següent: 1a Ressò, 2a Toc de Dansa, 3a Dansaires de Maig, 4a Sabadell, 5a Arraona, 6a Sempre laietans.

Un rellotge i una ceràmica amb la forma de xampinyó amb termòmetre incorporat, han estat els trofeus, bonics i originals. I ara a preparar el proper concurs que serà a Cardedeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada