diumenge, 17 de gener del 2010

LA COLLA AL ZOO AMB L'ARCA DE NOÈ

La primera actuació de l'any de la Colla Sabadell ha estat en un lloc poc habitual per ballar sardanes, envoltada de tota mena d'animals, tal com óssos, rinoceronts, goril·les, foques i alguna que altra mona. Evidentment era el Zoo de Barcelona. Convidats a una ballada dins dels actes organitzats per l'Associació Arca de Noè.

L'arribada al Zoo ha estat el que ve sent habitual últimament als desplaçaments de la colla: gran equivocació. De les dues portes que té el zoològic s'ha triat la que no era, i per eliminació s'ha trobat la correcta, la qual cosa ha estat un gran alleujament per a tots. Abans d'entrar retrobades de vells amics, moltes abraçades i petons amb els dansaires de la Bell Punteig, una de les millors colles en el seu moment de Sabadell i Catalunya.

Les sardanes que ha interpretat la Cobla Amoga han estat "L'Arca de Noè", dedicada a l'associació i ballada per la colla, i "Bell Penedès" de germanor. Al final una foto col·lectiva dels "animals" de l'Arca i la Taca Verda.

S’ha aprofitat l'estada al Zoo per visitar-lo. Sens dubte la colla era en el seu ambient, el presi i l'entrenador s’han encapritxat d'un rinoceront que, si no arriba a ser per la seva mida, segur que el segresten i se l'enporten de mascota com si fos la cabra de la Legió. Un altre moment emotiu ha sigut quan el nostre coach, passant per davant del terrari, se li ha escapat una llàgrima. Els cocodrils són unes bestioles que porta dins del cor.

La pròxima exhibició de la colla serà dissabte dia 23 de gener a la tarda a l'Auditori de la Caixa de Sabadell convidats per Les Veus de Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada