dimarts, 15 de desembre del 2009

SOPAR FINAL DE TEMPORADA 2009

Dissabte passat, dia 12 de desembre, es va celebrar el sopar de fi de temporada, a un conegut restaurant del centre de Sabadell, posant punt final a una gran temporada, amb l'assistència al complet de tota la colla. També van assistir amics i familiars dels dansaires.

El sopar va transcórrer en un ambient alegre i festiu, a on es van recordar les diferents experiències viscudes aquest any, mentre uns altres ja començaven a programar la temporada següent.

Desprès dels cafès, el capdanser l’Àngel Muñoz va fer lliurament d'un petit obsequi al Jaume Nonell. L'èxit de la colla no s'entén sense la seva aportació de coneixements i paciència, sobretot paciència, molta paciència.

Tot seguit, Jose en nom de la Colla va lliurar un altre obsequi a la MªCarme ,i l’Àngel. - Gràcies al seu bon fer la Sabadell ens dona alegria, companyonia, i ganes de disfrutar... resumint molt bon "ROTLLO"- tal com va dir la Montse Campoy en el seu discurs, un discurs molt emotiu el qual va emocionar a tots els presents.

No es van acabar aquí els regals, la Mª Carme i l’ Àngel , van voler tenir un detall amb els dansaires i van lliurar a cadascun, una foto emmarcada de tota la Colla, a la Plaça Sóller.

Per part seva el jose, va presentar el vídeo ja acabat de la curta historia, però intensa de la "TACA VERDA" lliurant un CD a cada component de la Colla, Magnífic treball realitzat, felicitats Jose.

Per acabar la nit, es va fer lliurament dels trofeus obtinguts aquest any, tots els que han participat als concursos van tenir el seu premi.
Definitivament una gran nit, una nit plena de bons presagis. L'any vinent la Colla començarà una nova aventura, una aventura més difícil però molt més il·lusionant, amb nous reptes somiats pel “coach” que complicaran molt la vida als dansaires, però que els reportaran grans alegries, com a la Plaça Sóller.

Només queda desitjar a la Colla sort per a l'any vinent.

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada