dilluns, 9 de novembre del 2009

THE GREEN DREAM, Plaça Sóller.

Hola, ja estic aquí una altra vegada. L'altre dia es va esgotar la tinta del tòner i he hagut de comprar un recanvi. Parlant amb el botiguer m'ha explicat que per escriure en un blog no fa falta cap tòner. Jo com no ho he vist clar igualment l’he comprat. L'home s'ha posat a riure mentre donava cops amb la mà al taulell. De gent estranya n’hi ha tot arreu.
Segueixo amb la notícia de la Plaça Sóller: La colla es desplaçarà en autocar, sortirem de Sabadell i farem una aturada a Barberà del Vallès, per recollir la resta de la colla i els grallers de Barberà. Al moment d'arribar al lloc de l'esdeveniment, començaran a sonar les gralles i la gran taca verda començarà a desplegar-se.
Volem que tot el món participi amb nosaltres de l'alegria de ser campions de res, però que l'any del nostre retorn ens l'hem passat molt bé recorrent tota Catalunya, menys Lleida i Tarragona, (el perquè ja ho he explicat anteriorment).

Farem un galop espectacular amb tretze parelles, i les sardanes de lluïment les ballaran dues anelles diferents. Els sardanistes són: els nostres alumnes, els nostres amics i la resta de la colla, entre els quals es troben els últims fitxatges.

Durant el concurs mentre no soni la cobla ni funcioni la megafonia, les gralles seran les encarregades de posar música a l'ambient. Ens agradaria molt que el públic i també les colles participin d'aquesta festa, per això demanem la col·laboració de tothom, perquè de l'única cosa de que es tracta és de passar-s'ho bé.

THE GREEN DREAM, serà una realitat a la Plaça Sóller el diumenge 22, no hi falteu passarem llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada